صفحه اول

 زمان های مهم

 ثبت نام و ارسال چکیده

 سخنران های مدعو

 نمایشگاه

 برنامه کنفرانس

 کتابچه چکیده مقالات

 برگزار کنندگان

 پوستر کنفرانس

 کارگاه

 محل برگزاری

 اطلاعات روز برگزاری

 تماس با ما

 NSSC96

 NSSC95

 NSSC94

 NSSC93

 NSSC92

 NSSC91

 NSSC90

 

 

 

کارگاه ساخت و آنالیز سلول خورشیدی

 

مطابق روال همه ساله کنفرانس کارگاه یک روزه ای در روز بعد از کنفرانس برگزار می شود که هدف آن آموزش مهارت های پژوهشی مرتبط با ساخت، آنالیز یا مدل سازی سلول های خورشیدی است.
زمان:  13 اردیبهشت ماه 1398، ساعت 08:30 تا 17:30
مکان: دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک
عناوین سرفصل‌های این کارگاه آموزشی به شرح زیر است:
 
1- آنالیز سلول های خورشیدی و مشخصه یابی لایه ها
دکتر علی دبیریان/ پژوهشگاه دانشهای بنیادی
ساعت 8:30 تا 12:00
ساخت موفق سلول های خورشیدی مستلزم دریافت اطلاعات دقیق از سلول ساخته شده و نیز از مشخصات لایه های نیم رسانا نظیر لایه پروسکایت یا لایه های انتقال بار است. در بسیاری از موارد سلول های ساخته شده به این دلیل عملکرد خوبی نشان نمی دهند که لایه های ساخته شده آنالیز و بهینه نشده اند. در این کارگاه آموزشی نکات عملی در ارتباط با آنالیزهایی از قبیل اندازه گیری مقاومت 4 نقطه ای، اثر هال، اندازه گیری موبیلیته، اندازه گیری طول عمر الکترون و نیز آنالیز های I-V و IPCE مطرح خواهند شد. بخشی نیز به تست های مختص سلول های خورشیدی سیلیکونی و سلول های خورشیدی پروسکایتی اختصاص داده می شود که شامل روشهایی نظیر flash test یا تست توسط MPP tracker هستند. در پایان روشهای اندازه گیری نوری شامل طیف سنجی جذبی، الیپسومتری، اندازه گیری پراکندگی دیفیوز و مستقیم توضیح داده می شوند.
 
2- روند و جزییات ساخت سلول های خورشیدی پروسکایتی با لایه انتقال دهنده الکترونی SnO2 و TiO2
حسین طاهریان فرد / دانشگاه صنعتی شریف
ساعت 13:30 تا 15:00
سلول های خورشیدی پروسکایتی به طور قابل ملاحظه ای توجه جامعه علمی را به خود معطوف داشته است. یکی از خصوصیات جالب توجه این سلول ها بازدهی بالای آنهاست. برای ساخت سلول های خورشیدی پربازده باید جزئیات زیادی رعایت شود و گاه رعایت نکردن نکاتی ساده سبب می شود بازدهی به میزان چشم گیری کاهش یابد. در این سخنرانی تجربیات به دست آمده در گروه سلول های خورشیدی شریف با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشته خواهد شد.
 
3- آموزش آنالیز امپدانس الکتروشیمیایی سلولهای خورشیدی پروسکایتی
دکتر محمود صمدپور / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
ساعت 15:30 تا 17:30
اندازه گیری و تحلیل دقیق فرایندهای انتقال بار در سلول های خورشیدی یکی از راهکارهای موثر دربهینه سازی بازدهی آنها می باشد. روش طیف سنجی آمپدانس یکی از روشهای نسبتا ساده و پرکاربرد به منظور درک بهتر فیزیک سلولهای خورشیدی می باشد. در این بخش، تئوري آمپدانس الکتروشيميايي و مفاهيم المان هاي مورد استفاده در مدار معادل سيستم هاي فوتوولتائیک ارائه می شود. انواع پدیده های انتقال بار در سلولها بررسي می شود و در ادامه نرم افزار Zview به منظور مدل سازی نتایج آمپدانس الکتروشيميايي معرفی می شود. چندین داده تجربی با استفاده از نرم افزار Zview مدل سازي می شود و با استفاده از نتایج مدل سازی محاسبه کمیت هایی مانند ظرفیت شیمیایی، مقاومت بازترکیب، و مقاومت انتقال بار آموزش داده می شود.
 
 
مهلت ثبت نام:  8 اردیبهشت ماه 1398
 
هزینه ثبت نام در کارگاه:
یک هزینه ثبت نام (بر اساس جدول زیر) برای شرکت در کلیه جلسات کارگاه پرداخت می شود. دانشجویان و افرادی که در کنفرانس سلول های خورشیدی نانوساختاری ثبت نام داشته اند از تخفیف شرکت در کارگاه برخوردار هستند.
 

شرکت کننده

ثبت نام کنفرانس

هزینه ثبت نام

دانش جو

دارد

120 هزار تومان

دانش جو

ندارد

170 هزار تومان

آزاد

دارد

170 هزار تومان

آزاد

ندارد

220 هزار تومان

 
 
 
 
هزینه ثبت نام شامل شرکت در  کلیه جلسات کارگاه، ناهار و پذیرایی است.
 
ثبت نام:
ثبت نام در  کارگاه مستقل از کنفرانس است. برای ثبت نام لطفا 2 مرحله زیر را انجام دهید:
 
1- پرداخت هزینه کارگاه:
پرداخت به صورت اینترنتی و از طریق کارت های عضو شبکه شتاب انجام می شود. برای پرداخت هزینه کنفرانس، با انتخاب گزینه پرداخت هزینه ثبت نام به درگاه پرداخت الکترونیکی کنفرانس هدایت می شوید. در این مرحله مشخصات فردی خود (فرد متقاضی شرکت در کارگاه) را وارد نموده و مبلغ ثبت نام خود را طبق جدول هزینه ثبت نام کارگاه در این صفحه، در قسمت مربوطه وارد نموده و مراحل پرداخت را تا انتها انجام دهید. پرداخت هزینه می تواند از طریق کارت بانکی فرد متقاضی و یا فرد دیگری انجام شود. هزینه به صورت متمرکز به حساب "معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف" واریز می شود و در انتها کد رهگیری دریافت خواهید کرد. این کد را جهت وارد کردن در فرم ثبت نام یادداشت کنید. شما می توانید با وارد كردن كد ملي خود از طریق گزینه رهگیری پرداخت های اینترنتی از آخرين وضعيت پرداخت هاي اينترنتي خود مطلع شوید. لطفا پس از پرداخت، حتما فرم ثبت نام کارگاه را پر کنید و ارسال نمایید.
 
 2- ارسال فرم ثبت نام:
جهت ثبت نام در کارگاه فرم ثبت نام را پر کرده و به آدرس nssc@sharif.ir ارسال نمایید. پس از ارسال، ایمیل تایید ثبت نام کارگاه از طرف کنفرانس ارسال خواهد شد. دقت کنید در صورت عدم دریافت ایمیل تایید ثبت نام شما نهایی نشده است.